Bouwkavel voor vrijstaande woning in de verkoop

Het begon een paar jaar geleden met een idee om het boerenerf aan de Middendijk 26 een nieuwe toekomst te geven… en nu is het zo ver: de bouwkavel voor een vrijstaande woning aan het nieuwe boerenerf is te koop. Vanaf heden kunnen geïnteresseerden de informatie over de kavel hier bekijken. 

Nieuw boerenerf met bijzondere woning

De aangeboden kavel is 1.980 m2 groot en ligt aan de Middendijk, net buiten de bebouwde kom. Er kan een vrijstaande woning en bijgebouw gebouwd worden. Deze woning is onderdeel van het nieuwe ‘boerenerf’ aan de Middendijk 26. Aan het gezamenlijke erf komt in de toekomst ook een schuurwoning te staan, dit worden vier woningen onder één dak (twee koopwoningen en 2 huurwoningen). De twee koopwoningen gaan naar verwachting over enkele weken in de verkoop, deze vallen in een andere prijscategorie dan de hoofdwoning die zelf gebouwd kan worden op basis van het voorlopig ontwerp. 

De vrijstaande woning is een fijne woonplek voor (nieuwe) Nijbroekenaren met een gedeelde interesse en positieve grondhouding ten opzichte van het wonen aan een gemeenschappelijk erf. Met aandacht voor de gezamenlijkheid rondom het erf en ruimte voor elkaars privacy. En voor iedereen die graag in het hart van de polder wil wonen, zich thuis voelt op het platteland en graag samen het erf wil onderhouden. Enthousiast geworden? Neem gerust contact op met Van den Belt Makelaars of Van ‘t Erve Wonen .

Voor en door Nijbroekers

Plan 26 is een initiatief van Coöperatie Polder Nijbroek. Leden van de coöperatie zagen een aantal jaar geleden de kans om het erf aan de Middendijk 26 een nieuwe toekomst te geven en het woningaanbod in Nijbroek te vergroten. Juist ook voor starters; twee van de vijf woningen op het erf worden straks huurwoningen voor jonge Nijbroekenaren die nu erg moeilijk een woonplek kunnen vinden en hier graag blijven wonen.