Twee huurwoningen speciaal voor jongeren

De huurwoningen in de schuurwoning zijn speciaal bedoeld voor jongeren die graag in Nijbroek willen wonen, maar moeilijk een betaalbare woning kunnen vinden. Voor de toekomstige bewoners van deze woningen is een sociale of economische binding met de Nijbroekse Polder dan ook een vereiste. Het zijn starterswoningen op een prachtige plek, waar Nijbroekse jongeren maximaal vijf jaar kunnen wonen.  

Drie koopwoningen voor iedereen die graag in het buitengebied wil wonen

Voor de koopwoningen worden kopers gezocht die graag in het buitengebied wonen en op deze plek het ‘samen-leven’ vorm willen geven. 

Er is één vrije sectorkavel voor een vrijstaande woning beschikbaar en twee koopwoningen in de schuurwoning. Deze twee koopwoningen zijn hoekwoningen.

Procedure voor de toekomstige bewoners
Op dit moment voert de Coöperatie verschillende voorbereidende werkzaamheden uit. Zo werkt een architect bijvoorbeeld aan het voorlopig ontwerp van de woningen en wordt het terrein stap voor stap klaar gemaakt voor de bouw. In het komende jaar wordt bekend gemaakt hoe de aanmeld- en selectieprocedure eruit zal zien voor de toekomstige bewoners van het erf.

Interesse

Heb je een vraag over Plan 26? Of wil je op de hoogte gehouden worden over de huur- of koopwoningen? Laat het weten via secretariaat@cpnijbroek.nl